Coach voor ondernemers en familiebedrijven

Zorgen dat het weer stroomt!

Ondernemers en familiebedrijven

Je bent al een tijd ondernemer. Misschien ben je zelfs in de onderneming ‘geboren’ omdat het een familiebedrijf betreft. Je hebt een mooi bedrijf en dat vinden anderen ook. Hoe succesvol je vaak ook van buiten bent, soms lijkt alles meer energie te kosten dan het je oplevert. Hoe zou je dit kunnen ombuigen?

Onderstroom

Ondernemers stoppen vooral tijd en energie (en geld) in het zo goed mogelijk uitvoeren van de bedrijfsprocessen. Je onderbuikgevoel, ook wel de onderstroom, vertelt je al langer dat het anders moet. Doorzettingskracht en hard werken is niet meer de oplossing. Het kost meer energie dan het je oplevert. Samen gaan we onderzoeken welke besluiten je eigenlijk zou moeten nemen. Hier liggen de nieuwe mogelijkheden van jou en je onderneming.
Het resultaat; alles gaat weer stromen en is doorzettingsvermogen en knetterhard werken niet meer nodig. Je hebt weer plezier.

 

Klankbord

Je hebt in je directe omgeving niet een goed of het juiste klankbord. Je wilt niet de hele tijd je partner, familie of vrienden ermee lastigvallen. Of is het zelfs zo dat je familie onderdeel is van de onderneming. Je zoekt iemand waar mee je goed kunt sparren. Iemand die eerlijke feedback geeft. Een frisse blik van buiten om alles weer helder te krijgen. 

Inmiddels heb ik al met heel wat ondernemers ontrafelt wat er vastzat. Ik begeleid ondernemers in het zetten van een volgende stap in hun zakelijke of persoonlijke ontwikkeling.

1.

Meer helderheid

2.

Meer plezier

3.

Het stroomt

Reviews

5/5

Anne-Kee is scherp en integer. In korte tijd wist de pijnpunten helder te krijgen waardoor ik weer stappen kon zetten. Professioneel, warm, vanuit gevoel en direct. Samen keken we naar een praktische oplossing, iets wat mij erg aansprak.

5/5

Samen met Anne-Kee heb ik mijn plannen kunnen aanscherpen. Ik heb weer helder gekregen wat ik werkelijk wil bereiken. Waar ik met mijn onderneming naar toe wil. Weer keuzes maken vanuit je hart in plaats vanuit je hoofd.

5/5

Met haar enorme bagage als ondernemer en coach stelt ze kritische en confronterende vragen die je even pas op de plaats doen maken en aan het denken zetten. Daarbij leest ze knap tussen de regels door. Ze doet dit alles met humor en een nuchtere houding en dat is fijn.