Coach voor
ondernemende mensen

Vergroot je impact,
f
ocus op wat je wel wilt.

Ondernemende mensen

Je wilt vooruit en wilt iets veranderen. We onderzoeken samen de mogelijkheden. De verandering die je zoekt zit vaak al in jezelf, maar kun je daar niet bijkomen. Daar kan ik jou dan bij helpen.

Tijdens gesprekken kijken we hoe je vooruit zou kunnen bewegen en hoe je je doel kunt bereiken. We doen dit doelgericht. Daarbij draait het niet om kennisoverdracht, maar vooral om bewustwording van mogelijkheden en grenzen. Geen eindeloze sessies maar in hele concrete stappen naar jouw doel. Coaching is een investering in jezelf; hoe meer tijd en energie je erin stopt, hoe meer je eruit haalt

Dit zijn maar een aantal redenen waarom iemand kiest voor coaching. Welke reden het ook is, het uitgangspunt is dat je vooruit wilt bewegen, iets wilt veranderen.

De verandering die je zoekt zit al in jezelf, maar soms kun je daar niet bijkomen. Met persoonlijke coaching gaan we op zoek naar jouw belemmeringen en naar jouw persoonlijke kracht. In een effectief traject ga je concrete stappen zetten op weg naar jouw doel.

Heb je een werkgever? Dan is de kans groot dat er een budget voor jou beschikbaar is waaruit de coaching kan worden bekostigd. Het is voor een werkgever vaak een relatief goedkope vorm van persoonlijke ontwikkeling met een positief resultaat.

Reviews

5/5

Anne-Kee is scherp en integer. In korte tijd wist de pijnpunten helder te krijgen waardoor ik weer stappen kon zetten. Professioneel, warm, vanuit gevoel en direct. Samen keken we naar een praktische oplossing, iets wat mij erg aansprak.

5/5

Samen met Anne-Kee heb ik mijn plannen kunnen aanscherpen. Ik heb weer helder gekregen wat ik werkelijk wil bereiken. Waar ik met mijn onderneming naar toe wil. Weer keuzes maken vanuit je hart in plaats vanuit je hoofd.

5/5

Met haar enorme bagage als ondernemer en coach stelt ze kritische en confronterende vragen die je even pas op de plaats doen maken en aan het denken zetten. Daarbij leest ze knap tussen de regels door. Ze doet dit alles met humor en een nuchtere houding en dat is fijn.