Leuk je te ontmoeten!

Over mij

Zelfstandig ondernemer

Inmiddels ben ik alweer een heel aantal jaren zelfstandig ondernemer. Niet gek als je opgegroeid ben in een ondernemersgezin. Deze onderneming heb ik afgelopen jaren onder mijn hoede gehad nadat mijn ouders plotseling overleden. Hier heb ik geleerd hoe je moeilijke zaken kunt ontrafelen. Zelfs de meest ingewikkelde zijn op te lossen. Voordat ik startte als ondernemer heb ik mijn master bedrijfskunde gehaald en 25 jaar in de food- en retailbranche gewerkt in commerciële en managementfuncties. 

Ervaren ondernemerscoach

De afgelopen jaren ben ik mij gaan specialiseren tot coach, hiervoor heb ik meerdere opleidingen bij NONONS gevolgd tot Senior Coach. Vervolgens heb ik bij het Bert Hellinger Instituut de opleiding Systeemdynamieken in organisaties (organisatieopstellingen) afgerond. In de tussentijd ben ik steeds meer ondernemers gaan coachen. Om mij nu definitief te gaan richten op ondernemers die al een tijdje bezig zijn en de ondernemers binnen familiebedrijven.

En misschien nog wel veel leuker om van mij te weten:

Naast dat ik zelfstandig ondernemer en coach ben, ben ik ook moeder van drie jongvolwassen kinderen en heb ik een partner die ook ondernemer is. Ik heb een enorme liefde voor koken en alles wat met eten te maken heeft. Verder word ik blij van het platteland waar ik woon en ik bezig ben om een voedselbostuin aan te leggen. Maar kan ik ook zo genieten van het bruisende van de stad, lekker naar een restaurant of naar het theater. En ik reis graag, nieuwe dingen ontdekken, liefst op pad met onze buscamper.

coach-voor-ondernemers-noord-holland-middenmeer

Voor ondernemers
& familiebedrijven

Je bent al een tijd ondernemer, je weet prima hoe je een bedrijf moet runnen. Je hebt een mooi bedrijf en dat vinden anderen ook. Hoe succesvol je vaak ook van buiten bent, van binnen loop je soms vast.  Je wilt weer met plezier ondernemen. Hoe verder met je bedrijf, maar vooral hoe je nu zelf verder moet?

Voor ondernemende
mensen

Je wilt vooruit en wilt iets veranderen. We onderzoeken samen de mogelijkheden. De verandering die je zoekt zit vaak al in jezelf, maar kun je daar niet bijkomen. Daar kan ik jou dan bij helpen. In een effectief traject ga je concrete stappen zetten op weg naar jouw doel.

Mijn werkwijze

Tijdens gesprekken kijken we hoe je vooruit kunt bewegen. Dit alles in heldere taal zonder zweverig gedoe maar wel intunen op je onderbuikgevoel. Dit is voor jou als ondernemer al vaker je beste raadgever geweest. Ik zal je anders laten kijken naar je onderneming en jouw ondernemerschap.