PERSOONLIJKE COACHING

PERSOONLIJKE COACHING

Dit zijn maar een aantal redenen waarom iemand kiest voor coaching. Welke reden het ook is, het uitgangspunt is dat je vooruit wilt bewegen, iets wilt veranderen.

De verandering die je zoekt zit al in jezelf, maar soms kun je daar niet bijkomen. Met persoonlijke coaching gaan we op zoek naar jouw belemmeringen en naar jouw persoonlijke kracht. In een effectief traject ga je concrete stappen zetten op weg naar jouw doel.

Zo gaat het in z’n werk

We starten met een vrijblijvend en gratis (intake)gesprek. Hierin vraag ik je het hemd van je lijf, zodat we elkaar een beetje beter leren kennen. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw beginsituatie en zullen we jouw coachingsvraag bespreken. Na deze eerste kennismaking bepaal jij of we samen een coachingstraject starten, of niet. Het draait om jou.

Gesprekken vormen de basis van jouw coachingstraject. Naast de gesprekken gebruik ik diverse oefeningen uit o.a. Acceptance and Commitment Therapy (ACT), Voice Dialogue, Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) en de Transactionele Analyse (TA). Het aantal gesprekken van een coachingstraject is erg afhankelijk van jouw individuele situatie en leerdoelen. Een gemiddeld traject beslaat zo’n 5 a 6 sessies van 1 a 1,5 uur. We gaan voor een duurzaam resultaat. Een traject stopt dan ook niet per se altijd wanneer een einddoel bereikt is. Het kan ook stoppen wanneer jij er klaar voor bent om zelfstandig het doel te bereiken.

Investering

Het intakegesprek is kosteloos en vrijblijvend. Mijn standaardtarief is het zakelijke tarief (voor ondernemers/bedrijven). Maar omdat ik coaching voor zoveel mogelijk mensen bereikbaar wil maken hanteer ik een kortingstarief voor particulieren en zzp’ers. Dit tarief is van toepassing als je de coaching helemaal vanuit jouw privémiddelen financiert. Vraag naar het tarief.

VERGOEDING

Heb je een werkgever? Dan is de kans groot dat er een budget voor jou beschikbaar is, waaruit de coaching kan worden bekostigd. Denk hierbij aan een persoonlijk ontwikkelbudget of een mobiliteitsbudget. Het is voor een werkgever vaak een relatief goedkope vorm van persoonlijke ontwikkeling met een positief resultaat. Het is niet alleen fijn dat je het niet uit eigen zak hoeft te betalen maar ook het feit dat je jouw coachingsvraagstuk bespreekbaar hebt kunnen maken op de werkvloer, is een enorme winst.