Ik ben Anne-Kee

Ruim 25 jaar heb ik gewerkt in de retail- en foodsector. In uiteenlopende functies gericht op commercie, categorie management, conceptontwikkeling, organisatieontwikkeling en veranderprocessen. Als manager, adviseur, projectmanager, interimmanager en als ondernemer. 

In 2014 werd mijn wereld opgeschud, mijn ouders overleden. Ik heb hun nalatenschap afgehandeld en ben de bedrijven die ze hadden gaan leiden/afbouwen. Hiernaast heb ik in interim opdrachten mijn opgedane ervaring kunnen delen. In deze jaren was mijn leercurve stijl en is mijn ervaring verder verrijkt. Ik wilde altijd al graag voor de ander zorgen maar heb toen sterk ervaren dat ik beter voor mijzelf moest gaan zorgen. Ik ontdekte hoe sterk ik eigenlijk was en dat ik best wat luchtiger kon gaan leven. Kortom er ontstond ruimte. Vervolgens heb ik besloten om in opleiding te gaan als coach. Ik heb hiervoor de Coach Intensive opleiding bij NONONS gevolgd. Dit is een NOBCO/EMCC EQA geaccrediteerde opleiding op Practitioner Niveau. Ik ben aangesloten bij de NOBCO.

En misschien nog wel veel leuker om over mij te weten:

Naast dat ik ondernemer ben, ben ik ook moeder van drie jongvolwassen kinderen en heb ik een zeer ondernemende partner.

Ik heb een enorme liefde voor koken en alles wat met eten te maken heeft. Verder word ik blij van planten en bloemen om mij heen, hier op het platteland. Maar kan ik ook zo genieten van het bruisende van de stad.

Het liefst wil ik continue iets creëren; iets nieuws bedenken. Ik bruis altijd van de ideeën. En ja, ook ik heb een valkuil. Ik vind het namelijk een stuk lastiger om bij de uitvoering van mijn ideeën ook alles af te maken (en niet alvast iets nieuws te beginnen). Maar hoe leuk is het dan om te kunnen samenwerken met mensen die dat weer goed kunnen. Samen werken daar geniet ik van.

HOE werk ik?

Ik hou van mensen. Ik heb vertrouwen in de mogelijkheden van mensen. Ik ben ervan overtuigd dat de verandering die we zoeken al in ons zelf zit. Als coach is er voor mij niets leuker dan het stimuleren van persoonlijke ontwikkeling. Mijn manier van werken is resultaatgericht en de trajecten duren niet langer dan nodig. Ik combineer mijn betrokkenheid en warmte met professionaliteit en structuur, en dit alles met een vleugje humor.