loopbaanCOACHING

loopbaanCOACHING

Herken je een van de volgende punten? Dan kan ik jou daar verder mee helpen. Aan de hand van jouw situatie onderzoeken we in een coachingstraject van 4 sessies waar je goed in bent en waar je gelukkig van wordt. En welke randvoorwaarden jou daarbij helpen. Wat maakt dat jij ’s ochtends geïnspireerd uit bed stapt? 

HOE DOEN WE DAT?

We starten met een vrijblijvend en gratis (intake)gesprek. Hierna start het traject. Door oefeningen, gesprekken en thuisopdrachten krijgen we helder wat jouw waarden, talenten en randvoorwaarden zijn en hoe je hier invulling aan geeft. Met de inzichten die hieruit komen kun jij vervolgens bewuste keuzes maken met betrekking tot jouw werksituatie. Of dat nu binnen je huidige werk is of in een andere omgeving. Een loopbaancoachingstraject duurt 4 sessies. Een sessie duurt gemiddeld tussen de 1 a 1,5 uur. Aan het einde van het traject heb jij een kompas op basis waarvan je keuzes kunt maken.

Investering

We starten het loopbaancoachingtraject met een gratis kennismakings-/intakegesprek. Dit kan ook telefonisch of via videobellen. Mijn standaardtarief voor dit traject is het zakelijke tarief (voor ondernemers/bedrijven). Maar omdat ik coaching voor zoveel mogelijk mensen bereikbaar wil maken hanteer ik een kortingstarief voor particulieren en zzp’ers. Voor particulieren en zzp’ers geldt €380,- voor het loopbaancoachingtraject. Dit tarief is van toepassing als je de coaching helemaal vanuit jouw privémiddelen financiert. Betaling geschiedt na de eerste sessie.

VERGOEDING

Heb je een werkgever? Dan is de kans groot dat er een budget voor jou beschikbaar is waaruit de coaching kan worden bekostigd. Denk hierbij aan een persoonlijk ontwikkelbudget of een mobiliteitsbudget. Het is voor een werkgever vaak een relatief goedkope vorm van persoonlijke ontwikkeling met een positief resultaat. Het is niet alleen fijn dat je het niet uit eigen zak hoeft te betalen maar ook het feit dat je jouw coachingsvraagstuk bespreekbaar hebt kunnen maken op de werkvloer, is een enorme winst.